een pup kopen

Legendary denim

Beaucerons by Lee & Jeans

Een pup kopen


Elke fokker is trots op zijn honden en zijn puppen, wij zijn daar uiteraard geen uitzondering in.


Wij doen ons best om onze honden goed op te voeden, goed te voeren, voldoende te laten bewegen, uit te dagen en op te laten groeien tot mooie en stabiele gezinsleden.

Wanneer wij met een van onze teven een nest plannen zoeken we dan ook naar een reu die bij die teef past. Niet alleen in de lijnen en kwa inteelt.

- maar kwa uiterlijk: past deze reu bij de teef, verbetert hij haar misschien zwakkere punten, en zij de zijne? Past het kwa bouw? heeft deze reu geen 'foutjes' die wij niet in onze visie vinden passen?

- ook kwa karakter: Misschien wel nog veel belangrijker. Wat is het karakter van de reu? Is hij niet bang, is hij wel vriendelijk, is hij niet nerveus, wil hij graag werken etc.

- en zeker kwa gezondheid: is de reu in goede conditie, heeft hij goede heupen, zijn er wellicht andere 'aandoeningen' waar we rekening mee moeten houden?Hier willen wij allemaal rekening mee houden, we vinden het erg belangrijk dat jij straks een vrije, gezonde, vrolijke en stabiele pup mee naar huis kan nemen.

Een hondje dat uitstekend functioneert in jouw gezin, maar nog wel de kracht en werkdrift heeft die bij de beauceron horen en zo kenmerkend zijn voor het ras.

Het zijn geen vloerkleedjes die 1 keer in de week mee naar het bos gaan, daar kunnen ze slecht tegen. Ze willen graag werken, willen worden uitgedaagd, willen kunnen bewegen. En hebben dit ook nodig om zich binnenshuis als een heerlijk knuffelig vloerkleed te kunnen gedragen. Want oh wat zijn ze gek op die momenten dat ze lekker bij je liggen kroelen en kriebelen.


Voor ons is het dus belangrijk om te weten waar de pup terecht komt, maar ook voor jou, als toekomstig beauceron-eigenaar, is het wellicht nog belangrijker om te weten wie jouw maatje word het komende decennium.


Wij vragen daarom om, voordat de pup mee naar huis mag, minimaal 1 maal langs te zijn geweest bij ons thuis. Even een kop koffie of thee, even een babbeltje, onze honden leren kennen en even te beleven.

Hebben jullie kinderen, neem die dan ook vooral mee. Ook daar is het belangrijk om te zien hoe ze op elkaar reageren, jouw nieuwe hond word namelijk ook het huisgenootje van jouw kind.

Mocht het van 2 kanten klikken, denken jullie dat je van ons een hondje wil kopen, én denken wij dat onze pup bij jullie een goed 4-ever huis krijgt. Dan spreken we verdere details af.


Een beuaceron is een zelfstandige hond, die wel enorm baasgericht is. Onze puppen mogen vanaf de leeftijd van 7 weken naar hun nieuwe huis. (onder de voorwaarde dat de chipper van de RvB dan al is geweest)

- Al onze puppen zijn dan naar leeftijd ontwormt en ingeënt.

- Hebben een uitgebreide socialisatie gehad

- Krijgen een stamboom en een DNA papier mee

- Krijgen een puppen-pakketje mee

- Hebben veel liefde en knuffels ontvangen

- Zijn klaar voor de volgende stap in de rest van hun leven!


Voor onze puppen vragen wij, ongeacht geslacht of kleur €950,-Mocht je nog vragen hebben, neem dan even contact met ons op.Copyright @ All Rights Reserved