Lee Warrior Soul

Legendary denim

Beaucerons by Lee & Jeans

Lee Warrior Soul

24/07/2010 - 22/02/2017


Lee is geboren in Tsjechie op 24-07-2010, uit de combinatie Acanthe Warrior Soul x Cyrus de Pla de la Jasse.


Lee was een reu met een vreselijke will-to-please. Een heerlijke hond om mee te werken. Niet al te groot, en daardoor lenig, licht en behendig genoeg om te doen wat we leuk vinden. Hij vond het super om Agility te doen, en is vanwege zijn formaat en gedrevenheid vreselijk snel en vrijwel altijd foutloos. Echt wedstrijden lopen we niet, maar het samen werken en plezier maken elke keer is goud waard.


Lee is altijd een zeer zelfverzekerde hond geweest, een sterke reu met een sterk karakter. Voor zijn gezin gaat hij door vuur, en hij is zeer gepasioneerd in alles wat hij doet.

Thuis is hij de kalmte zelf, was graag bij je en vind het dan ook heerlijk om aan je voeten te liggen wanneer er even rust word genomen.

Lee was zeer waaks, met al het goede in dat woord. Iedereen was altijd welkom, mits genodigd. Als wij thuis waren, de deur opende of er familie in huis kwam was er geen probleem. Maar een vreemde kwam niet binnen!

Niet luidruchtig, of veel blaffen, maar duidelijk in zijn taal was lee een buitengewoon sabiele hond.


Buiten had hij een en al energie, en vond het heerlijk om te lopen, rennen, zwemmen en nieuwe dingen te ondernemen.


Naar honden en mensen was hij zeer sociaal en altijd erg lief met kleine kinderen en andere dieren.

Lee is wel een sterke reu met een sterk karakter, en hoewel hij een conflict niet zou opzoeken, stond hij zeker zijn mannetje mocht het nodig zijn.


Op Showgebied haalt Lee in Nederland Uitmuntend en in Frankrijk heeft hij in 2013 zijn Cotation 4 gehaald en is nu Recommandé.


Lee was een heerlijke stabiele huishond, super voor de kinderen, 100% betrouwbaar en een ontzettend harde en blije werker.

Hij is de reden dat we zo van de Beauceron zijn gaan houden en de vader van het nest waarmee wij onze kennel zijn begonnen.


Heel graag blijven we in onze fokkerij bij zijn voorbeeld, een ware beauceron met een karakter van goud.


We zien veel van hem terug in zijn puppen en zijn daar erg trots op.


Wij zullen onze Lee altijd koesteren.In Memoriam -22/02/2017


goodbye my lover, goodbye my friend


the brightest star in heaven was born today


Met inmens verdriet, verslagenheid en onmacht willen we hierbij iedereen laten weten dat onze grootste vriend niet meer is


Lee is 2 dagen terug met John wezen hardlopen en na 5km hield hij ermee op. Voor ons alarmbellen die gaan rinkelen, want Lee was in een topconditie.


Gisteren meteen naar de dierenarts, en werd er op een echo een tumor ontdekt bij Lee. Er leek goede hoop te zijn, Lee zijn algehele gezondheid en conditie was top, oersterk en geen randverschijnselen op te merken.

Dus vandaag zijn we met Lee naar het dierenziekenhuis in Nunspeet gereden. Op een rontgen van de longen was niks te zien, ook deze dierenarts ging met goede moed de operatie in en maakte mij nog complimenten over zijn conditie en de rontgen van zijn hart en longen. Dus zijn ze gaan opereren.


Niemand had verwacht wat ze daar tegenkwamen....


Lee bleek ruim 3 liter bloed/vocht in zijn buikholte te hebben, afkomstig van tumoren op zijn lever, uitgezaaid in zijn lymfeklieren, zijn milt en zijn nier...


Na zoveel bloed te hebben verloren en niet meer te helpen te zijn, zijn wij met spoed naar Nunspeet gereden. Hier hebben we vanuit een vredige narcose afscheid moeten nemen van onze grootste vriend,  ons maatje, onze steun en toeverlaat.


Met stomheid geslagen, we missen hem nu al meer dan ik ooit had kunnen bedenken.


Lieve, mooie, knappe, stoere Lee

Hij hield van het leven en heeft tot het laatst geleefd zoals hij dat graag deed.


We zullen altijd van je houden.


Mijn maatje, mijn klankbord, voor altijd mijn stoere man

Slaap zacht

Copyright @ All Rights Reserved