onze honden

Legendary denim

Beaucerons by Lee & Jeans

Met Lee is onze passie voor de beauceron begonnen, na 4 jaar kwam daar onze teef Jeans bij. En in 2016 is toen eindelijk hun nestje geboren. Wat is er mooier dan een pup aanhouden van je eigen honden.

Zo is Vingino in ons leven gekomen.

 

Onze honden zijn erg sociaal naar mens en dier. Kunnen altijd los lopen, ook in grote groepen, en zijn erg gehoorzaam. Hier hebben we veel tijd en moeite in gestoken, iets dat niet onderschat moet worden wanneer je een beauceron overweegt.

 

Onze honden werken heel erg graag, hebben een grote will to please en zijn erg intelligent. Ze zijn daarentegen ook groot en sterk, hebben een eigen wil en kunnen uitstekend zelfstandig werken en nadenken.

Dit maakt ze zo geschikt voor bijna elke tak van sport en voor elk actieve huishouden. Een beauceron heeft wel een concequente opvoeding nodig, maar zeker niet met de harde hand. Ondanks hun grote verschijning en onverschrokken uiterlijk zijn het wel gevoelige honden. Ze hebben graag duidelijkheid, maar ook vrijheid.

 

Als je een beauceron overweegt, bedenk dan of je je kan vinden in wat ik hier kort boven schrijf en lees de rasbeschijving op een van de websites van de rasverenigingen. Lees je in en weet wat en wie je in huis haalt, zo hebben jij en je beauceron er een leven lang plezier van!

Copyright @ All Rights Reserved