wie zijn wij

Legendary denim

Beaucerons by Lee & Jeans

Hallo, wij zijn John en Annette.

Al vele jaren zijn wij met honden actief, zowel in de sport als in de gehoorzaamheid. We kwamen met de Beauceron in aanraking omdat we op zoek waren naar een gezonde en sportieve huishond. Omdat John 2 kinderen heeft en we veel kleinere huisdieren hebben is een stabiel, vriendelijk en gehoorzaam karakter voor ons van groot belang.

We hadden ons niet meer kunnen wensen toen Lee in ons leven kwam, we waren verkocht aan dit geweldige ras.

Met veel pijn en verdriet hebben wij in februari 2017 veel te vroeg afscheid moeten nemen van onze allerbeste vriend Lee. Hij had tumoren en we hebben hem niet meer kunnen redden. Lee laat een enorme leegte achter in ons huis en in ons hart, gelukkig hebben wij een geweldige dochter en sinds 31-12-2018 een kleindochter van hem thuis lopen.


Met onze honden trainen we verschillende diciplines binnen de hondensport. Passend bij de hond en diens leeftijd/fysieke gezondheid sporten we graag. Maar zeker de gehoorzaamheid en de conditie van ons en onze honden vinden wij belangrijk. Zo trainen we met al onze honden in de gehoorzaamheid en gaan we graag met ze hardlopen en canicrossen. Ook gaan we uiteraard naar diverse hondenshows of wanneer mogelijk nemen we deel aan een dogsurvival. We zijn niet wedstrijdgericht, maar vinden het heerlijk om actief en sociaal met onze honden bezig te zijn. Lekker te kunnen wandelen, sporten, fietsen en trainen met onze honden is voor ons erg belangrijk.


Vingino is een teef geboren uit ons eerste nest, en een dochter van Lee en Jeans. Onze dochter Danielle traint met haar en loopt de shows waar zij dat kan combineren met school. Dit doet ze uitstekend en de twee dames zijn een hecht team.


In 2016 hebben wij onze kennelnaam verkregen en is ook op 08-07-2016 ons eerste nest geboren.

Trots op Legendary Denim, dat voort komt uit de namen van Lee en Jeans, en zo onze twee kanjers altijd aan de basis staan van onze kennel. 

Copyright @ All Rights Reserved